21:a juli

21:a juli

En vacker men blåsig dag. Jag bestämmer mig för att åka till Fjärilsvägen trots vinden för att fota fjärilar. Som vanligt är det gott om fjärilar på denna plats (och broms). Jag går efter vägen och förundas över alla vackra färger som dessa fjärilar har. Funderar lite över evolutionens gång och hur arter har utvecklats under miljontals år. Som kontrast till detta tar jag några bilder med min Canon 7D som bara är några månader gammal men som om ett år kommer att vara såld till förmån för någon ny modell!

4 timmar och ca 20 bromsbett senare är jag nöjd med dagen och åker hem. Nedan är bilder från dagen:

Citronfjäril


Nässelfjäril

 

 Silverstreckad pärlemofjäril

 Skogsfjäril
 

 Någon form av fluga och en Vitfläckig guldvinge
 

 

Vitfläckig guldvinge
 

 Silverblåvinge
 

 Bredbrämad bastardsvärmare

 

/Hasse Andersson