21:a augusti

21:a augusti

En stor dag för Malin och Peter. Vi träffas uppe i Högbo kl 13.30. Det är mulet väder och regnet hänger i luften. Malin stiger ur bilen i en vacker håruppsättning, högklackade skor och en underbar klänning och Peter i grå/silverfärgad kostym. Sist kommer Hilma lika vacker som sin mor. Det är bröllop och jag ska hjälpa dem att ta deras bröllopsbilder. Det är en stor ära att få föreviga denna dag i deras liv.


Bröllopsringar

Vi rör oss runt i Högbobruks vackra miljö och stannar till och tar några bilder på olika ställen. När vi är klara är det en timme kvar till själva vigseln som ska hållas en bit upp på skogen vid en stor lappkåta som ligger vi öjarens strand. Malin, Peter och dottern Hilma åker iväg för att förbereda sig och jag tar bilen upp på skogen en sväng för att se om jag hittar lite svamp. Efter att ha gått en liten bit hittar jag, ingen svamp men väl några fjärilar som suger nektar från en blomma. Jag stannar till och tar några bilder.

Rapsfjäril (hona)

Citronfjäril (hane)

Tiden rinner iväg när man har roligt, så när jag ligger där på knä i diket märker jag att det bara är en kvart kvar till vigseln som jag ska fota. In i bilen och iväg och tio minuter senare är jag på plats. Där får jag bevittna en underbar vigsel ute i det fria med Malin, Peter och hela deras släkt.

OBS: När detta skrivs pågår bröllopsfesten fortfarande och med respekt för de vigda så vill jag inte lägga ut bilder på dem innan de själva har sett dem. Dessutom så är detta en naturblogg och inget anant 🙂

 

/Hasse Andersson