20:e maj

20:e – 21:a maj

En underbar helg som tar sin början i åmots vackra natur. Jag är i åmotsparken för att dokumentera en kund och personalträff åt OP Assistans. Under dagen hade jag turen att få fota en jättesöt hund som jag vill visa här på bloggen! Ja ja, jag vet att jag sagt att denna blogg endast handlar om vilda djur men jag gör ett undantag denna gång för hunden var verkligen söt.

Kronprinsessan hälsar på den söta hundvalpen.

Jodå, visst var det så att jag fotade kronprinsessan och Daniel men det är hunden jag vill visa på denna blogg 🙂 Okej, här kommer en bild till men sen får det vara bra. Detta är och ska vara en ren djur och naturblogg.

Daniel och Victoria

Daniel och Victoria gjorde ett fantastisk jobb när de hälsade på hos OP Assistans kunddag. Tack Daniel och Victoria för er tid och engagemang.

 

/Hasse Andersson