8:e augusti – Studio

Studiostackning

Det blåsiga vädret håller i sig. I morse gick jag upp klockan kvart i tre och gav mig iväg ut för att fota insekter. Väl ute så inser jag att det blåser för mycket så det var bara att åka hem igen. Väl hemma plockar jag fram en stekel jag haft i frysen ett tag. Går det inte att fota levande insekter så kan man alltid göra en studie av döda insekter. Denna stekel fick agera modell denna dag. Nedan några bilder från hur jag riggar studion med ljus, motiv, diffusor och bakgrund. Ett löv fick agera bakgrund.

Bild på studion denna dag

Inne under den vita avklipta youghurtflaskan ser man stekeln på en nål. Ikeas Jansjölampor får agera ljuskälla.

Å så här blev resultatet. Klicka gärna på bilden för att se den större. Visst är de söta?

Stekel

//Hasse Andersson